Nyheder

Lad dine drømme blive til virkelighed
Vinder af konkurrence

Vores team har netop vundet konkurrencen om det kommende Nordic Food College på Mors! Bedømmelseskomiteen skriver bland andet i dommerbetænkningen:

”Forslaget udmærker sig ved at tegne en enkel og arkitektonisk helhed, hvor sammenhængen og sammenspillet mellem ny og eksisterende bygningsmasse er veltilpasset. Solcellerne, i tagfladen (red.), indskriver sig i en præcis linje og smelter sammen med husets ovenlys i en langstrakt bevægelse, som giver taget en dynamisk virkning. Projektets overordnede ideer spiller rigtig godt sammen med EUC Nordvests vision for Nordic Food College.”

Byggeriet tages i brug sommeren 2019. Se mere her.

 

Ny rammeaftale

Meissner + Sigh er netop blevet udvalgt til at indgå i en rammeaftale med Boligselskabet Sct. Jørgen og Al2Bolig.

Vi indgår i et team sammen med INGENIØR´NE, Kullegård A/S og Fællestegnestuen Harritslev og Frandsen

Ibrugtagning af ny Tegnestue

Så kunne Fjordvejs Maskinfabrik indtage de nye tegnestuefaciliteter i 2 etager.

Lette og lyse lokaler med en markant indgangsfacade.

Ny præstebolig i Rødding

Meissner + Sigh har vundet arkitektkonkurrence vedr. ny præstebolig i Rødding

Forventet byggestart medio april 2018

 

 

Lancering af ny hjemmeside

Vi lancere nu vores nye hjemmeside www.m-s.dk som har en opdateret brugerflade og et design der afspejler tegnestuen og kan præsentere vore referencer på bedste vis. Hjemmesiden er udarbejdet til forskellige enheder og er enkel at navigere rundt på. Tag et kig og bliv inspireret.

 

blog-9
29. januar 2016
Skive Gymnasium indvier hallen

På fredag den 29. januar indvier Skive Gymnasium sin nye hal. På lørdag den 30.januar vil der være et åben hus arrangement fra kl. 10-12 hvor alle intresserede kan komme ud og se de nye flotte rammer. Skives nok flotteste idrætshal.

blog-8
Januar 2016
prækvalificeret til at afgive bud i Viborg

I september 2015 startede Meissner + Sigh i samarbejde med bjerg arkitektur en afdeling i Viborg under arbejdstitlen BMSV. Nu er MEISSNER + SIGH prækvalificeret til at afgive bud vedrørende 15 almene boliger for Boligselskabet VIBORG i en totalentreprisekonkurrence i samarbejde med totalentreprenør Kaj Ove Madsen, arkitekt bjerg arkitektur og ingeniør Hamiconsult.

blog-7
December 2015
Rejsegilde på parcelhus i Viborg

Et af vores parcelhusprojekter i Viborg har nået til rejsegilde og skrider fint frem. Du kan følge med i processen på vores facebookside.

blog-5
Oktober 2014
Viborgvej i Skive

Sammen med Jensen og Jensen Invest arbejder vi på et ret ambitiøst projekt på Viborgvej. Boliger som kommer til ligge lige ud til bunden af Skive Fjord. En spændende bebyggelse, bynær og alligevel lige ud til Skives enestående natur med udsigt både ud over Fjorden og landskabet. Bebyggelsen kommer til at gå op til 4 etager. Vi afventer p.t. vedtagelsen af lokalplanen for området.

blog-4
September 2014
Hotel Gl. Skivehus bliver til Hotel Skivehus

Hotel Gl. Skivehus har skiftet ejerkredsen og vil i den forbindelse skille sig f med det gamle både i navn og udsende. Hotellet trænger efter mange års drift til et løft og en modernisering. Vi er blevet bedt om at facaderenovere huset uden de store bygningsmæssige indgreb og samtide skifte tagetagen på den ene af ejendommene ud til en nyere. Huset er i dag sammensat af en kompleks bygningsmasse bestående af flere huse som gennem tiden blev bygget sammen. Opgaven var at få huset fremover til at fremstå som én enhed.

blog-3
Juni 2014
Studietur til Hamburg

Hele tegnestuen med alle 10 “mænd” har lige været afsted på en velfortjent studietur til Hamburg som er i færd med at udbygge dele af havne området med ny boliger, erhvervsbyggerier og den altoverskyggende Elbphilharmonie. En fantastisk spændende tur til udvide horisonten med og opleve en spændende by sammen.

blog-2
Februar 2014
Boligselskab Viborg

Vi har i team med Alectia og Mangor Nagel vundet en 4 årig rammeaftale med Boligselskabet Viborg om renovering og nybygning af boligmassen. Opgaver vil komme ud som miniudbud i løbet af de kommende 4 år.

blog-1
Februar 2014
prækvalificeret til 4 delaftaler i Viborg

Meissner + Sigh er blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på 4 delaftaler i Viborg Kommune, dækkende over bl.a. børnehaver, skoleudbygninger og plejeboliger.