Asylgade Karre

Lejlihhedsbebyggelse
Projektbeskrivelse

Karrebebyggelse

Beliggenhed

Asylgade, 7800 Skive

Bygherre
Areal
Årstal
Anlægssum
Ydelse
Ingeniør
Kontaktperson
Energiklasse

I Skive opføres en ny spændende boligkarré, på hjørnet af Asylgade og Vestergade. Ejendommen er beliggende på et af de højeste steder i byen, med frit udsyn til Skives 2 kirker og hermed også det åbne grønne areal i forbindelse med kirkerne som er beliggende syd for bebyggelsen. Et “åndehul” i Skives midtby. Huset angribes fra bagsiden med indkørsel fra den offentlige parkeringsplads ved det gamle bibliotek – Coop DK´s bygning. Der bevares p-plads i gårdarealet og der vil herfra være direkte adgang til trappe og elevator tårn til bygningen. Af hensyn til konteksten og den nærtliggende kirke er forslaget med røde mursten det der nu er under opførelse.

Huset disponeres i 10 m bredde og der vil være ca. 775 m² på hver etage, der er i 3½ etage i bebyggelsen og 5 etager på hjørnet, hvilket giver en god udsigt over byen og fjorden mod øst.

Der vil være fuld kælder under bygningen.

Karrebebyggelsen indeholder 29 eksklusive lejligheder i forskellige størrelser, opført i solide danske materialer og med dejlige rummelige, private altaner mod henholdsvis vest og syd.