Tegnestuen i Skive og Viborg

Lad dine drømme blive til virkelighed

”Vi vælger arkitektoniske virkemidler
på baggrund af kundens livsfilosofi”

– Marcus Meissner

Tegnestuen blev etableret i 1994 som en fusion mellem to af Skiveegnens helt gamle tegnestuer og har dermed rødder mere end 100 år tilbage i den lokale udvikling og historie. Tegnestuen påbegyndte et generationsskifte da Dorte Sigh i 2008 blev partner og Marcus Meissner blev en del af ejerkredsen året efter. I 2010 skiftede vi navn til Meissner + Sigh.

Vi lægger vægt på den individuelle løsning, der er udarbejdet til hver enkel opgave, hver enkelt kunde og hver enkel kontekst. Meissner + Sigh skaber arkitektur som man forelsker sig i på grund af formen, og som man elsker på grund af funktionaliteten da vi forholder os til den skandinaviske designtradition, der handler om stilrent design, kvalitet og funktionalitet.

”Lys og skygge skaber livet”

– Dorte Sigh

God arkitektur har byggeteknisk en høj kvalitet, er udviklet med fokus på fremtidige krav, men især en arkitektonisk tilgang der bunder i en analyse af kundens behov samt forholdende i konteksten. Vi har altså intet facit før vi påbegynder en opgave men udvikler arkitekturen igennem et fokus på kunden. Med denne metode er vi i stand til at tilbyde mere end det efterspurgte, uanset om der er tale om specielle lysforhold, en særlig planløsning eller behov for fred og ro.

”Tegnestuens værdi er vores kompetencer og
faglighed, dét videre giver vi til kunden”

– Dorte Sigh

Det stiller høje krav, vi er altid ambitiøse på byggeriets og bygherrens vegne og dette er kun muligt på grund af den interne kompetencesammensætning. Indehaverne af firmaet er begge arkitekter MAA af uddannelse, derudover bemandes tegnestuen af et stærkt team, som består af arkitekter og konstruktører. Derudover har vi en administrerende medarbejder og ofte både konstruktør eller arkitekt praktikanter i virksomheden der kan give et nyt indspark på tegnestuen. På denne måde støtter vi også uddannelse inden for faget.

Både i arkitekt- og konstruktørgruppen er aldersspredningen stor, så vi kan levere rådgivning baseret på befordrende nytænkning og solid teknisk erfaring. Det søges altid udnyttet ved sammensætning af de enkelte projektteams.

Meissner + Sigh har bredt kendskab til mange typer af opgaver uanset hvilken skala opgaven er i og hvor du befinder dig i processen. Vi kan være med fra start og udvikle programmering og skitseringen på projektet og følger det selvfølgelig til døren gennem detailprojektering, byggeledelse og bygherrerådgivning.

Tegnestuens arbejdsopgaver omfatter byggeriets mange facetter fra renoveringsopgaver til større nybyggerier da vi har et tæt samarbejde med byggebranchen og følger de fremtidsrettede krav der forefindes.

Den brede erfaring på tegnestuen giver os kendskab til privat, offentlige, institutions samt erhvervsprojekter i Skive, Viborg og landet over.

Vi arbejder ligeledes med EU-udbud såvel som udbud i hoved- og fagentrepriser. Desuden arbejder vi som bygherrerådgiver i forbindelse med ex. totalentreprise udbud.