Skive Vand

Ny administration
Projektbeskrivelse

Ny administration for Skive Vand

Beliggenhed

Norgesvej, 7800 Skive

Bygherre

Skive Vand, Skive

Areal

625 m² nybyggeri, 208 m² ombygning

Årstal

2013 - 2014

Anlægssum

60 mill.

Ydelse

Totalrådgiver

Ingeniør

Rambøll A/S, Viborg

Kontakt

Mogens Nielsen Direktør , Skive Vand

Energiklasse

Energiklasse 2020

Etablering af fælles administration for Skive Vand A/S er udført med vægt på kommunes energipolitik, dvs. lavenergiklasse 2020, desuden er der valgt klassiske afprøvede materialer og konstruktioner med vægt på bærerdygtighed, indeklima og vedligeholdelse.

Der er i dag en mindre decentral adm. med laboratiorium etc. i forbindelse med rensningsanlægget og denne har dannet udgangspunkt for den arkitektur der er valgt, som falder meget godt i tråd med den enkle form man idag har ønsket at bygge i.
Det bliver en moderne administrationsbygning på ialt 625 m² med omklædningsfaciliteter til “rent vand” – men plads til ca. 28 medarbejdere og fælles kantine og mødeforhold.

Ved samlingen af de administrative faciliteter på Norgesvej har man skabt et åbent kontormiljø med mulighed for at opdele sig i mindre grupper. Opdelingen af rummet er naturligt via fritstående mødeøer, reoler og glasvægge. Der har i planløsningen været fokus på et godt arbejdsmiljø for medarbejderne, både i form af lavpraktiske forhold som borde, stole men også forhold som dagslys og støjniveau. Fokus på medarbejderne betyder at der er lagt vægt på teamarbejde, samarbejdsrelationer og møde miljøer så som ad hoc mødesteder, det lukkede møderum og det uofficielle mødested.

De nye kontorfaciliteter er indrettet med gæsteindgang og arbejdsmiljø der ligger i åben forbindelse med lukkede møderum med glasvægge. Bagved er den fælles kantine placeret i forbindelse med terrassen og gårdhaven.